E-mailcoaching instaptraject

Vanuit je vertrouwde omgeving werken aan jouw proces!

• Vier weken e-mailcoaching

• Gemiddeld drie contactmomenten per week

 

e-mailcoaching

Voor wie is het instaptraject e-mailcoaching geschikt?

Ga je door een moeilijke periode heen en heb je behoefte aan iemand die even met je meeloopt? Dan is het e-mailcoaching instaptraject geschikt voor jou.

Als je wilt leren omgaan met emoties, hoogsensitiviteit, jouw scheiding of met het verlies van je baan en/of een dierbare, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er komt veel op je af waardoor je het overzicht kwijt bent. Je worstelt met emoties en/of bepaalde situaties.

Het e-mailcoaching instaptraject helpt jou hiermee om te gaan. Bovendien is het makkelijk te integreren in een druk leven. Je hebt gemiddeld drie keer per week contact met mij.

Tijdens het traject schrijf je over datgene waar jij tegenaan loopt. Door mijn vraagstelling begeleid ik je naar de kern van het probleem. Hierdoor creëer je helderheid, waardoor je meteen meer rust ervaart.

Je ontdekt hoe je evenwichtiger in het leven komt te staan. Je leert hoe je met jouw verlies of scheiding om kunt gaan. Hoe je een betere balans krijgt tussen werk en privé. Wat je nodig hebt om je hoogsensitiviteit als kracht te ervaren in plaats van als last. Of hoe je beter omgaat met stresssituaties. Kortom, je vergroot jouw veerkracht.

Start met vier weken e-mailcoaching

Het instaptraject start met vier weken e-mailcoaching. Na deze vier weken gaan we evalueren. Tijdens deze sessie bespreken we de voortgang, zodat het helder is waar je staat in jouw proces. Vervolgens bekijken we in hoeverre vervolgsessies wenselijk zijn.

Gemiddeld duurt een coachtraject acht weken, maar afhankelijk van jouw situatie en jij als persoon kan een traject langer of korter duren. Waar de één voldoende heeft aan vier weken, heeft de ander behoefte aan tien weken. Iedereen is anders. Daarom is het fijn om met vier weken e-mailcoaching te starten. Een week e-mailcoaching is vergelijkbaar met één face-to-face coachingssessie van 1 uur.

Dít levert het jou op

Dankzij het instaptraject e-mailcoaching worstel je niet meer met emoties en issues uit het verleden. Je hebt waardevolle inzichten opgedaan, waardoor je anders tegen de toekomst aankijkt. Er is ruimte gecreëerd voor rust. Je hebt geleerd hoe je met emoties omgaat. Je ervaart hoogsensitiviteit niet meer als last. Ook weet je hoe je een goede werk-privé balans creëert. Daarnaast kun je weer een goede ouder zijn voor je kind(eren). Je voelt je zichtbaar beter en je hebt (weer) energie. Kortom, je zit weer lekker in je vel!

Wil jij graag energiek en uitgerust de dag beginnen? Wacht niet langer en meld je nu aan voor het instaptraject. Start met vier weken e-mailcoaching en ervaar de kracht van schrijven!

Wat anderen zeggen

Het beste cadeau wat ik mezelf kon geven! Zo wil ik de coaching van Petra omschrijven. Soms lees ik terug wat ik destijds geschreven heb en dan realiseer ik me dat ik  enorm gegroeid ben. Door het traject kon ik na mijn scheiding een goede start maken. Ik voel me een stuk zelfverzekerder en heb weer zin in het leven.

Monique

Aanvankelijk twijfelde ik of e-mailcoaching wel iets voor mij was, maar de flexibilteit qua tijd en de mogelijkheid om het vanuit huis te doen, maakte het in mijn drukke bestaan wel erg aantrekkelijk. Na een kennismakingssessie ben ik meteen gestart. Het heeft me verbaasd hoe geweldig ik het schrijven vind en hoe snel je de diepte ingaat. Deze manier van coachen heeft mij enorm geholpen om helderheid te krijgen in de wirwar aan gedachten die ik op dat moment had. 

Patricia

Ja, ik wil evenwichtiger in het leven staan!

Neem nu de eerste stap naar een oplossing voor de probleemsituatie die jou uit je slaap houdt.

Je investering is € 297,-

Gedurende vier weken schrijf je gemiddeld drie keer per week met mij. Na vier weken gaan we evalueren. Afhankelijk van jouw proces wordt het traject in overleg verlengd of afgesloten. Na afloop van het traject heb je een waardevol document en weet je hoe je jouw leven weer kleur geeft.

Nadat je je via bovenstaande knop hebt aangemeld neem ik contact met je op. We bespreken eerst de praktische zaken voordat we aan de slag gaan.