Krachtig vooruit

E-mailcoaching-traject Intensief

Snel een oplossing!

• Eén week lang dagelijks schrijven

• Je hebt één tot drie contactmomenten per dag

 

e-mailcoaching

Een opgeruimd hoofd

Je piekert over een (probleem)situatie die je ’s nacht uit je slaap houdt. De dag begint stroef omdat je zo moe bent. Zodra je even afgeleid bent, nemen je gedachten een loopje met je. Je voelt je verre van optimaal. Met veel moeite weet je je door de dag heen te slaan. Zodra je ’s avonds op de bank zit begin je weer te piekeren. Hoe kom je uit de (probleem)situatie?

Lukte het maar even om aan iets anders te denken. Je verlangt naar een luisterend oor. Iemand die met je meedenkt, die jou de juiste vragen stelt, zodat je tot een oplossing komt. Geen gepieker meer, maar een opgeruimd hoofd, waardoor je lekker slaapt en uitgerust wakker wordt. Met een opgeruimd hoofd, vol energie aan een nieuwe dag beginnen, dat is wat je wilt.

Waar jij wakker van ligt

  • een bepaalde situatie op je werk
  • een ex die zijn afspraken niet nakomt
  • zorgen omtrent de opvoeding van je kinderen
  • een situatie omtrent een nieuwe partner
  • wrijving in samengesteld gezin
  • moeilijkheden met je (schoon)familie
  • verdriet om jouw overleden dierbare
  • verlies van je baan
  • emoties die je in de weg zitten

Het zijn allemaal herkenbare situaties waar je wakker van kunt liggen. Ook ik heb na mijn scheiding geworsteld met dit soort situaties. Het is heel begrijpelijk dat dit je wakker houdt. 

Hoe zou het voor je zijn om de situatie waar je mee worstelt grondig te onderzoeken? Hierdoor wordt jouw situatie helder en krijg je nieuwe inzichten.

Of wat dacht je van weer goed te kunnen slapen na een week intensieve coaching? Lijkt je dat heerlijk? Meld je dan snel aan.

Bied één week e-mailcoaching resultaat?

Het e-mailcoaching-traject Intensief is uitermate geschikt om snel tot de kern te komen. Zeker wanneer je worstelt met een specifiek probleem. Gedurende één week schrijf je dagelijks over jouw probleemsituatie. Gemiddeld schrijf je dagelijks één tot drie keer met mij heen en weer. Ik help jou snel tot de kern te komen, door de juiste vragen te stellen. Je gaat onderzoeken, de diepte in, zodat je tot waardevolle inzichten kunt komen.

Het traject begint met het in kaart brengen van de huidige situatie. Naar aanleiding van jouw verhaal stel ik vragen die je aanmoedigen om verder te schrijven. Al vrij snel merk je dat je rustiger wordt en het piekeren afneemt. Je bent immers gericht bezig met het vinden van een oplossing. Aan het eind van de week weet je wat je te doen staat waardoor je je zichtbaar beter voelt.

Kortom, na een week schrijven kun jij weer goed slapen. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je omgeving. Doordat jij weer lekker in je vel zit, ben je ook een betere ouder voor je kind(eren), een leukere vriend/vriendin en/of weer een fijne collega.

E-mailcoaching-traject

Intensief

Je investering is € 360,-

Voor een snelle oplossing

Gedurende een week schrijf je één tot drie keer per dag met mij. Na afloop heb je een waardevol document met een plan van aanpak. Geen slapeloze nachten meer, maar een opgeruimd hoofd.

Nadat je je via bovenstaande knop hebt aangemeld neem ik contact met je op. We bespreken eerst de praktische zaken voordat we aan de slag gaan.

Vind je één tot drie keer schrijven op een dag teveel? Dit traject kan ook over drie weken verspreid worden.  Informeer hiernaar. 

Stel hier je vraag