Online coach-traject

Krachtig vooruit na je scheiding

Ontdek in 5 maanden hoe het leven weer leuk wordt. Aan de hand van online coachsessies en oefeningen ervaar je stap voor stap hoe je beter omgaat met emoties en problemen en hoe je vanuit jouw waarden leeft.

Verder na je scheiding

Verder na je scheiding, hoe doe je dat?

Je had je het leven zo anders voorgesteld, maar ineens sta je er alleen voor. Ondanks dat je vrij bent om je eigen koers te bepalen, voel je je gevangen in je gedachten en gevoelens. Twijfels steken de kop op. “Ga ik het wel redden alleen?” “Wie ben ik zonder mijn partner?” “Ben ik wel in staat om in de toekomst een nieuwe relatie aan te gaan?” Het voelt alsof je jezelf bent kwijtgeraakt. 

Psychische gevolgen van een scheiding

Een scheiding heeft veel impact op je leven. Door de scheiding word je gedwongen om je toekomstbeeld bij te stellen. Het leven wat jullie samen opgebouwd hebben is als een kaartenhuis in elkaar gevallen. In eerste instantie richt je je op de praktische zaken die geregeld moeten worden. Misschien moet je op zoek naar een nieuwe woning of ga je er financieel op achteruit. Dat brengt extra zorgen met zich mee. Naast dat druk bent met het regelen van de praktische zaken, heb je ook te maken met (negatieve) emoties. Maar omdat er zoveel op je afkomt, ben je geneigd deze weg te drukken, met het gevolg dat ze later twee keer zo hard terugkomen als je in iets rustiger vaarwater komt. Je wilt verder met je leven, maar voelt je belemmerd door twijfels, sombere gedachten en wisselende emoties.

Als gevolg van de scheiding kan het zijn dat je:

 • langdurig stress ervaart
 • oververmoeid bent geraakt
 • je aandacht er niet bij kunt houden
 • niet weet hoe je met pijn en lijden omgaat
 • moeite hebt met rouwen
 • je onzeker voelt
 • een negatief zelfbeeld hebt
 • de toekomst somber inziet

Hierdoor voel je je verloren, waardoor het je niet goed lukt om de draad op te pakken.

Je wilt het verleden achter je laten en je energiek en gelukkig voelen, maar … 

 • Negatieve herinneringen en angsten over de toekomst slokken je aandacht op
 • Je blijft hangen in verdriet, boosheid, frustratie of schaamte
 • Het is onduidelijk voor je wat jouw waarden zijn, waardoor je niet doet wat er toe doet
 • Je voelt je verloren en hebt het gevoel dat je jezelf moet (her)vinden.

Kortom, het kost je moeite om vooruit te komen. Je zoekt een manier om energieker en positiever te worden, zodat je het heft in eigen handen kan nemen en het leven creëert waar jij van droomt.

“Ik wil je laten zien dat opnieuw beginnen ook mooie kansen biedt”

Hoe zou het voor je zijn

Als je een reis gaat maken, waarbij je ontdekt hoe je meer controle krijgt over je gedachten en emoties? Zodat je je makkelijker openstelt voor wat je onderweg tegenkomt. Een reis waarbij je helder voor ogen krijgt welke wat jouw waarden zijn en hoe je daarnaar leeft. En, waarbij je stap voor stap zelfverzekerder wordt en je energieker voelt, zodat je krachtig in het leven komt te staan. Kortom, een reis waarbij je de weg vrij maakt om het leven te creëren waar jij van droomt.

Deze reis bied ik je aan. Met het online Krachtig-vooruit traject krijg je inzicht in jouw gevoelens en gedachten. Aan de hand van oefeningen leer je beter om te gaan met negatieve gedachten en emoties. Ook ga je ervaren hoe je meer in het hier in nu aanwezig bent. Daarbij ontdek je wat jouw waarden zijn, zodat je gaat doen wat er toe doet.

Aan het eind van het traject heb jij helder wie je bent, wat jouw talenten en drijfveren zijn. Je weet wat je wilt bereiken in het leven en hoe je dat doet. Hierdoor voel je je energieker en veerkrachtiger. Doordat je positiever in het leven staat wordt het leven weer leuk.

Wat anderen zeggen

“Na mijn scheiding kon ik alleen maar denken aan mijn ex en alles wat ik was kwijtgeraakt. Ik begreep niet waarom hij niet meer met mij verder wilde. Ook twijfelde ik over mijn baan en of het wel verstandig was om in zijn buurt te blijven wonen. Het bleef maar malen in het mijn hoofd en ik kwam geen stap verder. Ik wist dat ik iets moest doen om uit die misère te komen. Met de hulp van Petra heb ik echt stappen gemaakt.

We zijn gestart met een e-mailcoaching-traject. Iedere dag keek ik er naar uit om ’s avonds na mijn werk verder te schrijven. Het gaf me structuur en rust, waardoor ik weer kon slapen. Ik heb heel veel inzichten opgedaan. Na het e-mailcoaching-traject heb ik de online test gedaan waarbij ik nog meer over mezelf heb geleerd. Ik voel me zelfverzekerder en geniet weer van het leven.

Petra heb ik leren kennen als een warme, betrokken en integere vrouw, die niet schroomt om je te confronteren als dat nodig is. Ze heeft me net dat extra zetje gegeven wat ik nodig had om weer zin in het leven te krijgen.”

Karin

“Ik heb enorm veel informatie gekregen om in mijn kracht te gaan staan, letterlijk! Ik kan nu ‘krachtig vooruit’ met alles wat ik heb geleerd. Dankzij Petra heb ik een spreekwoordelijke gereedschapskist die gevuld is met allerlei afgestemde tools die ik er dagelijks bij kan pakken.

Wat ik enorm heb gewaardeerd in het traject zijn de verhelderende vragen van Petra, haar sensitiviteit, betrokkenheid, hsp-kennis, creativiteit, inlevingsvermogen, integriteit, luisterende houding, resultaatgerichtheid en directheid.”

Birgit

Dit is wat je kunt verwachten van het Krachtig vooruit-traject

Het krachtig vooruit traject is opgedeeld in twee delen, waarbij het eerste deel in het teken van zelfonderzoek staat. Hierbij ga je echt de diepte in en doe je waardevolle inzichten op. Tijdens het tweede gedeelte leer je jezelf op een speelse manier beter kennen aan de hand van kleur.

Jouw reis begint met het in kaart brengen van jouw huidige situatie. Waar loop je momenteel tegenaan? Welke worstelingen heb je?

Tijdens de eerste maanden ontdek je hoe je beter omgaat met emoties en negatieve gedachten. Je leert je veerkracht vergroten en ontdekt wat jouw behoeften zijn en hoe je daarnaar gaat leven.

Het tweede gedeelte van het traject bestaat uit persoonlijke ontwikkeling waarbij je inzicht krijgt in je talenten en drijfveren. Je maakt kennis met de persoonlijke kracht methodiek die gebaseerd is op de psychologie van kleur en de filosofie van elementen.

Tijdens 4 online coachsessies ga je op een speelse manier aan de slag met kleur. Door eerst jouw diepste verlangen helder in beeld te brengen, krijg je jouw doel helder voor ogen. Je ontdekt je grootste kracht en met jouw blauwdruk geef je talent de ruimte. Tot slot ontdek je hoe je krachtig het verschil maakt.

Met een terugblik op de vijf maanden waarin jij je persoonlijk ontwikkelt hebt sluiten we het traject af en ben jij klaar om aan het roer te gaan staan van jouw leven, waarin je succes en geluk ervaart. 

krachtig vooruit

Ontdek in 5 maanden hoe je krachtiger in het leven komt te staan, waardoor het leven weer leuk wordt. Maak een krachtige start na je scheiding met het krachtig vooruit-traject.

Online coaching-traject

Krachtig vooruit

Je investering voor dit traject is € 1197,- (incl. BTW)

Duur: 5 maanden

Dit is wat je krijgt:

• Intake sessie

• 8 x een online coachsessie van 60 min. met oefeningen en huiswerkopdrachten

• Toegang tot de online Persoonlijke kracht-test (30 min.)

• 4 x een online coachsessie van 60 min. met huiswerkopdrachten

• Het Persoonlijke Kracht rapport (57 pag.)

• Een werkboek

• Afsluitende online coachsessie (60 min)

“Knowing yourself is one of the most profound gifts you can give yourself”

e-book - 7 tips

GRATIS E-BOOK

Ontdek met welke basisstappen je het leven weer kleur geeft

 

7 tips waarmee je direct aan de slag kunt

 

You have Successfully Subscribed!

Stel hier je vraag