Krachtig vooruit-gesprek

Ontdek wat jou bijzonder maakt

Kleurrijk jezelf zijn

Leer jezelf beter kennen aan de hand van de Persoonlijke Kracht-test. Ontdek tijdens het krachtig vooruit-gesprek wat jouw talenten zijn, wat jou drijft en hoe je beter uit de verf komt.

 

krachtig vooruit gesprek

Jezelf (her)vinden

Vaak zorgt een ingrijpende gebeurtenis ervoor dat je gaat reflecteren op jezelf en de situatie waarin je terecht gekomen bent. Bijvoorbeeld na een scheiding, een relatiebreuk, het verlies van een dierbare of ontslag. Maar het kan ook zijn dat je op een andere manier vastloopt in je werk of je leven. Bijvoorbeeld als je altijd geleefd hebt naar de verwachtingen van anderen. Je past je continu aan anderen aan waardoor je jezelf verliest. Of je zorgt altijd eerst voor anderen en cijfert jezelf vaak weg.

Hierdoor kunnen de volgende gedachten door je hoofd gaan spelen: ‘Zien anderen mij wel staan?’ Ben ik wel aantrekkelijk genoeg voor een nieuwe liefde’ of ‘Ben ik wel geschikt voor die leuke baan?’

Deze gedachten maken je onzeker. Je weet niet goed wie je bent en waar jouw kracht ligt. Doordat je niet je volledig potentieel benut kom je niet goed uit de verf. In feite ben je de verbinding met jezelf een beetje kwijtgeraakt.

Krachtig jezelf zijn

Om krachtig jezelf te kunnen zijn is het van belang dat je je goed voor jezelf zorgt. Zowel op fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel vlak.

Door contact te maken met je innerlijke wereld ga je verbanden zien. Je leert jezelf beter begrijpen. Wanneer je in verbinding staat met jezelf staat en je handelt vanuit jouw vermogen en verlangen, voel je je zelfverzekerder. Je weet wat jou drijft, welke talenten je hebt en wat je wilt betekenen/bereiken in het leven. Een doel hebben en van betekenis zijn, maakt jou gelukkig.

Door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, vergroot je je zelfwaardering. Zelfwaardering begint met zelfcompassie. Jezelf omarmen met al je talenten en je bewust zijn van je valkuilen. Zelfcompassie houdt ook in dat je jezelf de moeite waard vindt om in te investeren.

Petra van den Luitgaarden online coaching na scheiding of verlies

Veerkrachtiger door zelfonderzoek

Om jezelf beter te leren kennen zal je zelfonderzoek moeten doen. Zelfonderzoek helpt je persoonlijk te groeien en maakt je veerkrachtiger. Zelf-onderzoekend schrijven en coaching zijn hiervoor uitermate geschikt. Daarnaast zijn er ook praktische tools die je snel inzicht in jezelf geven, zoals persoonlijkheidstesten. Een test die je inzicht geeft in jouw (kleur)persoonlijkheid is de Persoonlijke Kracht test. Deze test meet jouw grootste kracht en brengt jouw talenten en verlangens in beeld. De online Persoonlijke Kracht-test is onderdeel van het krachtig vooruit-gesprek. 

Ontdek hoe bijzonder jij bent

Iedereen is uniek met al zijn kwaliteiten en talenten. Jij ook! Vergelijk jezelf niet met anderen. Kijk niet naar wat je niet hebt, maar kijk naar wat je wél hebt. Ontdek jouw grootste kracht, leer deze te omarmen en zichtbaar te maken.

Zodra je je authentieke zelf met al je kwaliteiten kunt omarmen en zichtbaar maakt, gaat er een wereld voor je open. Je wordt een tevreden en gelukkiger mens.

Persoonlijke Kracht

Bij een persoonlijk ontwikkeltraject maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht methodiek.

De Persoonlijke Kracht methodiek meet, ontwikkelt en maakt persoonlijke kracht zichtbaar met kleur. Deze methodiek koppelt de de eeuwenoude filosofie van elementen (metafoor voor gedrag van mensen) aan de psychologie van kleur. 

De psychologie van kleur is een wetenschap die al minstens 200 jaar bestudeerd wordt. Kleuren hebben een belangrijk effect hebben op hoe we ons voelen en gedragen. Door letterlijk de kleur die jouw kracht vertegenwoordigd aan te trekken of je ermee te omringen voel je je ook krachtiger. Je wordt immers herinnerd aan het gevoel en de kwaliteiten die horen bij jouw kracht en kleur waardoor dit verankerd wordt.

Het unieke aan deze persoonlijkheidstest is dat het de enige test is die persoonlijke kracht meet. Het meet de hele mens, zowel werk en privé als ratio en gevoel. Bij de PK-methodiek ligt de nadruk op wat er is en hoe je dat verder kunt ontwikkelen. Met een blauwdruk is in één opslag te zien wat iemand uniek maakt.

krachtig vooruit-gesprek

Krachtig vooruit-gesprek

Het Krachtig vooruit-gesprek is de eerste stap in jouw persoonlijk ontwikkeltraject. Het bestaat uit een online persoonlijkheidstest (30 min.), twee online sessies (2x 60 min.), een Powertype-rapport en een follow-up sessie (30 min).

De online test neemt ongeveer 30 min. in beslag en meet op 4 niveaus:

  1. Verlangen
  2. Kracht (Powertype)  
  3. Kern (Blauwdruk)
  4. Impact 

Het Krachtig vooruit-gesprek gaat over de eerste 2 niveau’s van de Persoonlijke kracht test.

Tijdens de eerste online sessie krijg je jouw diepste verlangen helder. Wat wil jij het allerliefst bereiken/betekenen in jouw leven. Jouw stip op de horizon wordt gezet. Daarbij leer je hoe je jouw verlangen kracht bij kunt zetten. Vervolgens leer je tijdens de tweede sessie jouw grootste kracht kennen en ontdek je jouw sterkst vertegenwoordigde element (hoe jij de dingen moeiteloos doet). Ook krijg je inzicht in jouw sleutel tot succes. Na deze sessies maken we een afspraak voor de follow-up sessie waarbij we terugblikken en vooruit kijken.

Na de follow-up sessie is het mogelijkheid om jouw persoonlijk ontwikkeltraject voort te zetten met de vervolgstappen, die over jouw pad en potentieel en jouw impact gaan. Wil je liever meteen de 4 stappen van de persoonlijke kracht methodiek doorlopen? Laat het me weten, ik vertel er graag meer over.

Is dit Krachtig vooruit-gesprek geschikt voor mij?

Dit Krachtig vooruit-gesprek is geschikt voor jou als jij jezelf beter wilt leren kennen en je potentieel volledig wilt gaan benutten. Ook is het Krachtig vooruit-gesprek zeer geschikt voor hoog sensitieve personen die merken dat ze uit balans zijn geraakt en zichzelf willen hervinden.

Dít levert het jou op

Na het Krachtig vooruit-gesprek weet je wat jou bijzonder maakt. Je kent jouw grootste kracht, omarmt deze en weet het zichtbaar te maken, zodat je beter tot je recht komt. Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost, waardoor je weer gaat stralen. Niet alleen maak je het verschil voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Krachtig jezelf kunnen zijn geeft je rust en maakt je een gelukkiger mens. 

Wat anderen zeggen

“Petra neemt jou met haar warme persoonlijkheid mee naar wie jij als mens in de kern bent. Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek ontdekte ik mijn Powertype, Balanskleur en tot welk Element ik behoor. Zeer waardevol om je zelf door kleuren te herkennen! Petra gebruikt de technieken van de kleuren om inzicht te geven in wie je bent, hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien. Zeker een “me APK ‘je” waard om jezelf cadeau te geven. Met deze schat aan informatie kan je nog mooier door het leven te gaan!”

Marie-Claire van Poelje

Ondernemer

“Ik heb enorm veel informatie gekregen om in mijn kracht te gaan staan, letterlijk! Ik kan nu ‘krachtig vooruit’ met alles wat ik heb geleerd. Ik heb dankzij Petra een spreekwoordelijke gereedschapskist die gevuld is met allerlei afgestemde tools die ik er dagelijks bij kan pakken.

Wat ik enorm heb gewaardeerd in het traject zijn de verhelderende vragen van Petra, haar sensitiviteit, betrokkenheid, hsp-kennis, creativiteit, inlevingsvermogen, integriteit, luisterende houding, resultaatgerichtheid en directheid.”

Birgit van Melis

HR medewerker

Krachtig vooruit-gesprek

Ontdek hoe bijzonder jij bent!

€ 197,- (incl. btw)

Je krijgt toegang tot de online Persoonlijke Kracht-test. Het invullen van de test duurt ongeveer 30 min. Vervolgens krijg je twee één op één online coachsessies met mij van 60 min. Daarbij ontvang je een Powertype-rapport (27 pag.) met een werkboek. Tot slot krijg je een gratis online follow-upsessie van 30 min. met mij.

“Knowing yourself is one of the most profound gifts you can give yourself”

Stel hier je vraag