Krachtig vooruit-gesprek

Ontdek jouw grootste kracht

Twijfel je over wie je werkelijk bent? Benut je volledig jouw potentieel? Vraag je je af of je nog op het juiste pad zit?

Het krachtig vooruit gesprek geeft je antwoord op deze vragen. Je ontdekt wat jouw talenten zijn, wat jou drijft en hoe je beter uit de verf komt. Na afloop weet je beter wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek krijg je:

  • toegang tot de online Persoonlijke Kracht-test
  • een Powertype-rapport
  • 2 x 1:1 online coaching-sessies met mij
  • een follow-up sessie

 

krachtig vooruit gesprek

Hoe goed ken je jezelf?

Vaak zie je dat een ingrijpende gebeurtenis ervoor zorgt dat je gaat reflecteren op jezelf en de situatie waarin je terecht gekomen bent. Bijvoorbeeld na een scheiding, een relatiebreuk, het verlies van een dierbare of ontslag. Maar het kan ook zijn dat je op een andere manier vastloopt in je werk of je leven. Bijvoorbeeld als je altijd geleefd hebt naar de verwachtingen van anderen. Je past je continu aan anderen aan waardoor je jezelf verliest. Of je zorgt altijd eerst voor anderen en cijfert jezelf vaak weg. 

Hierdoor kunnen de volgende gedachten door je hoofd gaan spelen: ‘Zien anderen mij wel staan?’ Ben ik wel aantrekkelijk genoeg voor een nieuwe liefde’, ‘Ben ik wel geschikt voor die leuke baan?’ of ‘Wie ben ik eigenlijk?’ 

Deze gedachten maken je onzeker. Je weet niet wat jou bijzonder maakt. Je benut niet volledig jouw potentieel waardoor je niet goed uit de verf komt. In feite ben je de verbinding met jezelf een beetje kwijtgeraakt.

Aantrekkelijk jezelf zijn

Als je in verbinding met jezelf staat, ben je gelukkiger. Dat klinkt misschien wat wazig. Laat ik het anders zeggen. Als je weet wie je werkelijk bent, wat jouw diepste verlangen is, wat jou drijft en wat jouw talenten zijn, dan kun je daar naar gaan leven. Als je handelt naar wat goed voelt voor jou, dan sta je in verbinding met jezelf. Zodra je goed voor jezelf zorgt, op zowel fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel vlak, dan voel je dat het klopt. Hierdoor maak je ook makkelijker verbinding met anderen. In feite ben je aantrekkelijker geworden omdat je gelukkig bent met jezelf en dat (onbewust) uitstraalt naar je omgeving.

Krachtig vooruit gesprek

Jezelf (her)vinden

Zelfonderzoek is een mooie manier om uit te vinden wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Zelfonderzoek helpt je persoonlijk te groeien en maakt je veerkrachtiger. Er zijn verschillende manieren om jezelf beter te leren kennen. Enerzijds kun je met behulp van coaching of zelf-onderzoekend schrijven, je gedachten en gevoelens onderzoeken zodat je tot zelfinzicht komt. Maar er zijn ook praktische tools die je een beeld kunnen geven over hoe je in elkaar steekt, zoals persoonlijkheidstesten. Een test die jou inzicht geeft in jouw (kleur)persoonlijkheid is de Persoonlijke Kracht test.

Ontdek jouw grootste kracht

Iedereen is uniek met al zijn kwaliteiten en talenten. Jij ook! Vergelijk jezelf niet met anderen. Kijk niet naar wat je niet hebt, maar kijk naar wat je wél hebt. Ontdek jouw grootste kracht, leer deze te omarmen en zichtbaar te maken. 

Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven en uitgaat van je innerlijke kracht, vergroot je je zelfwaardering. Zelfwaardering begint met zelfcompassie. Zelfcompassie houdt in dat je goed voor jezelf zorgt en dat je jezelf de moeite waard vindt om in te investeren. Zodra je je authentieke zelf met al je kwaliteiten kunt omarmen en zichtbaar maakt, gaat er een wereld voor je open. Je wordt een tevreden en gelukkiger mens.

Persoonlijke Kracht methodiek

Bij een persoonlijk ontwikkeltraject maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht methodiek. Deze methodiek meet, ontwikkelt en maakt persoonlijke kracht zichtbaar met kleur. De PK-methodiek is gebaseerd op de psychologie van kleur en de eeuwenoude filosofie van elementen (metafoor voor gedrag van mensen). 

De psychologie van kleur is een wetenschap die al minstens 200 jaar bestudeerd wordt. Ook al verschillen psychologen en onderzoekers van mening over wat kleuren precies met ons doen, het staat vast dat kleuren een belangrijk effect hebben op hoe we ons voelen en gedragen.

Het unieke aan deze persoonlijkheidstest is dat het de enige test is die persoonlijke kracht meet. Het meet de hele mens, zowel werk en privé als ratio en gevoel. Bij de PK-methodiek ligt de nadruk op wat er is en hoe je dat verder kunt ontwikkelen. Met een blauwdruk is in één opslag te zien wat iemand uniek maakt. 

krachtig vooruit-gesprek

Het Krachtig vooruit-gesprek

Het Krachtig vooruit-gesprek is de eerste stap in jouw persoonlijk ontwikkeltraject. Het bestaat uit een online persoonlijkheidstest (30 min.), twee online sessies (2x 60 min.), een Powertype-rapport en een follow-up sessie (45 min).

De online test neemt ongeveer 30 min. in beslag en meet op 4 niveaus:

  1. Verlangen
  2. Kracht (Powertype)  
  3. Kern (Blauwdruk)
  4. Impact 

Het Krachtig vooruit-gesprek gaat over de eerste 2 niveau’s. Je krijg jij jouw verlangen helder: dus wat wil jij het allerliefst bereiken/betekenen in jouw leven? Ook leer je jouw grootste kracht kennen en ontdek je jouw sterkst vertegenwoordigde element (hoe jij de dingen moeiteloos doet). Tot slot krijg je inzicht in jouw sleutel tot succes.

Wil je liever meteen je blauwdruk leren kennen en leren hoe je echt impact maakt? Informeer dan naar het Blauwdruk-traject.

krachtig vooruit-gesprek

Is dit Krachtig vooruit-gesprek geschikt voor mij?

Dit Krachtig vooruit-gesprek is geschikt voor jou als jij jezelf beter wilt leren kennen en je potentieel volledig wilt gaan benutten. Ook is het Krachtig vooruit-gesprek zeer geschikt voor hoog sensitieve personen die merken dat ze uit balans zijn geraakt en zichzelf willen hervinden. Wil je je zelfvertrouwen een boost geven dan is het krachtig vooruit-gesprek echt iets voor jou!

 

Zij gingen jou voor

“Petra neemt jou met haar warme persoonlijkheid mee naar wie jij als mens in de kern bent. Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek ontdekte ik mijn Powertype, Balanskleur en tot welk Element ik behoor. Zeer waardevol om je zelf door kleuren te herkennen! Petra gebruikt de technieken van de kleuren om inzicht te geven in wie je bent, hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien. Zeker een “me APK ‘je” waard om jezelf cadeau te geven. Met deze schat aan informatie kan je nog mooier door het leven te gaan!”

Marie-Claire van Poelje

Ondernemer

“Ik ben heel blij dat ik de test gedaan heb, omdat ik getwijfeld heb over mijn studierichting. Vanuit mijn opleiding was ik al bekend met de DISC-test, maar de PK- test heeft mij veel nieuwe informatie gegeven waar ik echt iets mee kan. Het bevestigt dat ik op de goede weg ben en heeft me een helder beeld gegeven waar mijn talenten liggen. Door de Persoonlijke Kracht-test weet ik beter hoe ik in elkaar steek, waar ik goed in ben, wat ik wil en waar ik me nog verder kan ontwikkelen. Vooral het uitgebreide rapport en de fijne manier waarop Petra alles uitlegt, maakt het heel bijzonder.” 

Juliette Gootzen

Student Bedrijfskunde

“Ik was bijzonder verrast over de uitkomst van de test. Tijdens de uitleg van het rapport herkende ik me zeker, maar was me niet bewust van de invloed van kleur. Aanvankelijk was ik wat huiverig over een test waarbij kleur een prominente rol speelt, maar met mijn blauwdruk in handen en de zorgvuldige uitleg van Petra weet ik nu hoe waardevol dit is. Je krijgt een compleet beeld van jezelf en inzicht in waar je nog kunt groeien. Ik ben ervan overtuigd dat dit heel veel mensen helpt persoonlijk te groeien.”

Paul

Ondernemer

Dít levert het jou op

Na het Krachtig vooruit-gesprek weet je wat jou bijzonder maakt. Je kent jouw grootste kracht, omarmt deze en weet het zichtbaar te maken, zodat je beter tot je recht komt. Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost, waardoor je weer gaat stralen. Niet alleen maak je het verschil voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Krachtig jezelf kunnen zijn geeft je rust en maakt je een gelukkiger mens. 

 Het Krachtig vooruit-gesprek

Zet nu die eerste stap naar een leven met kleur. Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek krijg je:

• een online Persoonlijke Kracht-test (30 min.)

• het Powertype-rapport (27 pag.)

• 2 x 1:1 online coaching-sessies met mij  (2 x 60 min.)

• het werkboek

+ een online follow-up sessie van 30 min. (GRATIS)

 € 197,- (incl. btw)

Vul je contactgegevens in via onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.