Krachtig vooruit-gesprek

Ontdek jouw grootste kracht

Na een scheiding, relatiebreuk, verlies van een dierbare en/of baan kan jouw leven kleur verliezen. Met behulp van mijn Krachtig vooruit-gesprek ga jij (weer) in jezelf geloven. Je weet (weer) wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek krijg je:

 

  • toegang tot de online Persoonlijke Kracht-test
  • een Powertype-rapport
  • 2 x 1:1 online coaching-sessies met mij
  • een follow-up sessie

 

krachtig vooruit gesprek

Word weer gelukkig

Jouw scheiding, je relatiebreuk, het verlies van jouw dierbare en/of van je een baan kan je onzeker maken. Twijfels steken de kop op. ‘Wie ben ik eigenlijk?’ ‘Zien anderen mij wel staan?’ of ‘Hoe moet ik nu verder?’. Je kunt twijfelen aan je eigen capaciteiten. ‘Ben ik wel geschikt voor die leuke baan?’ Die gedachtes staan jou in de weg om gelukkig te kunnen zijn. Met mijn coaching help ik jou (weer) in jezelf te geloven.

Je staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Je verlangt naar rust en wilt zelfverzekerd en gelukkig door het leven gaan. Gewaardeerd worden om wie je bent.

Weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Hoe zou het zijn als je dit helder hebt? Dat jouw leven weer kleur gaat krijgen?

Met behulp van mijn Krachtig vooruit-gesprek krijg je jouw verlangens helder en weet je wat jouw grootste kracht is. Dit is jouw sleutel tot succes waarmee je zelfverzekerd jouw pad gaat bewandelen. 

Krachtig vooruit-gesprek

Vergroot je zelfwaardering met mijn coaching

Iedereen is uniek met al zijn kwaliteiten en talenten. Jij ook! Vergelijk jezelf niet met anderen. Kijk niet naar wat je niet hebt, maar kijk naar wat je wél hebt. Ontdek jouw grootste kracht, leer deze te omarmen en zichtbaar te maken.

Wanneer je je zelfwaardering vergroot, bloei je op. Hierdoor ga je meer je eigen leven leiden. Je gaat uit van je eigen kracht. Het vergroten van zelfwaardering is een proces. Het begint met zelfcompassie en dat is vaak moeilijker dan compassie hebben voor anderen. Het houdt in dat je lief bent voor jezelf. Dat je jezelf de moeite waard vind om in te investeren, zodat je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Zelfcompassie zorgt voor meer veerkracht.

Daarbij ga je op zoek naar wie je bent, wat je wilt in dit leven en waar jouw kracht ligt. Zodra je je authentieke zelf met al je kwaliteiten kunt omarmen en zichtbaar maakt, gaat er een wereld voor je open. Je wordt een tevreden en gelukkiger mens.

Het Krachtig vooruit-gesprek

Het Krachtig vooruit-gesprek is de eerste stap in jouw persoonlijk ontwikkeltraject. Het bestaat uit een online persoonlijkheidstest (30 min.), twee online sessies (2x 60 min.), een Powertype-rapport en een follow-up sessie (45 min).

Bij het persoonlijk ontwikkeltraject maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht methodiek. Een methodiek die persoonlijke kracht meet, versterkt en zichtbaar maakt.

De methodiek is gebaseerd op de psychologie van kleur en de eeuwenoude filosofie van elementen (metafoor voor gedrag van mensen).

De psychologie van kleur is een wetenschap die al minstens 200 jaar bestudeerd wordt. Ook al verschillen psychologen en onderzoekers van mening over wat kleuren precies met ons doen, het staat vast dat kleuren een belangrijk effect hebben op hoe we ons voelen en gedragen.

Het unieke aan deze persoonlijkheidstest is dat kleuren vertaald zijn naar drijfveren. Het Persoonlijke Kracht-model meet met twee dimensies, de kleurfamilie en de elementen. Er zijn 10 kleurfamilies die weer onderverdeeld zijn in 4 krachtpersoonlijkheden, waardoor je in totaal op 40 verschillende krachtpersoonlijkheden uitkomt.

De online test neemt ongeveer 30 min. in beslag en meet op 4 niveaus:

  1. Verlangen
  2. Kracht (Powertype)  
  3. Kern (Blauwdruk)
  4. Impact 

In het Krachtig vooruit-gesprek krijg jij jouw verlangen helder: dus wat wil jij het allerliefst bereiken/betekenen in jouw leven? Ook leer je jouw grootste kracht kennen en ontdek je jouw sterkst vertegenwoordigde element (hoe jij de dingen moeiteloos doet). Tot slot krijg je inzicht in jouw sleutel tot succes.

krachtig vooruit-gesprek

Is dit Krachtig vooruit-gesprek geschikt voor mij?

Ben jij die (hoogsensitieve) 40-plusser die na een scheiding, relatiebreuk of verlies van je dierbare en/of je baan het leven weer kleur wil gaan geven? Dan is dit Krachtig vooruit-gesprek uitermate geschikt voor jou.

Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek ontdek je wat jou bijzonder maakt. Je ontdekt jouw (verborgen) talenten en krijgt inzicht in jouw diepste verlangen. Tevens leer je hoe de psychologie van kleur je helpt beter uit de verf te komen. Met deze inzichten krijgt jouw zelfvertrouwen een boost, waardoor je weer gaat stralen.

Zij gingen jou voor

“Petra neemt jou met haar warme persoonlijkheid mee naar wie jij als mens in de kern bent. Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek ontdekte ik mijn Powertype, Balanskleur en tot welk Element ik behoor. Zeer waardevol om je zelf door kleuren te herkennen! Petra gebruikt de technieken van de kleuren om inzicht te geven in wie je bent, hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien. Zeker een “me APK ‘je” waard om jezelf cadeau te geven. Met deze schat aan informatie kan je nog mooier door het leven te gaan!”

Marie-Claire van Poelje

Ondernemer

“Ik ben heel blij dat ik de test gedaan heb, omdat ik getwijfeld heb over mijn studierichting. Vanuit mijn opleiding was ik al bekend met de DISC-test, maar de PK- test heeft mij veel nieuwe informatie gegeven waar ik echt iets mee kan. Het bevestigt dat ik op de goede weg ben en heeft me een helder beeld gegeven waar mijn talenten liggen. Door de Persoonlijke Kracht-test weet ik hoe ik in elkaar steek, waar ik goed in ben, wat ik wil en waar ik me nog verder kan ontwikkelen. Vooral het uitgebreide rapport en de fijne manier waarop Petra alles uitlegt, maakt het heel bijzonder.” 

Juliette Gootzen

Student Bedrijfskunde

“Ik was bijzonder verrast over de uitkomst van de test. Tijdens de uitleg van het rapport herkende ik me zeker, maar was me niet bewust van de invloed van kleur. Aanvankelijk was ik wat huiverig over een test waarbij kleur een prominente rol speelt, maar met mijn blauwdruk in handen en de zorgvuldige uitleg van Petra weet ik nu hoe waardevol dit is. Je krijgt een compleet beeld van jezelf en inzicht in waar je nog kunt groeien. Ik ben ervan overtuigd dat dit heel veel mensen helpt persoonlijk te groeien.”

Paul

Ondernemer

Dít levert het jou op

Na het Krachtig vooruit-gesprek weet je wat jou bijzonder maakt. Je kent jouw grootste kracht, omarmt deze en maakt het zichtbaar, waardoor je beter tot je recht komt. Niet alleen maak je het verschil voor jezelf, maar ook voor je omgeving en eventueel op je werk. Dat geeft je rust en maakt je een gelukkiger mens. 

Kortom, met het Krachtig vooruit-gesprek zet jij de eerste stap naar meer kleur in jouw leven. 

 Het Krachtig vooruit-gesprek

Zet nu die eerste stap en krijg meer kleur in je leven. Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek krijg je:

• een online Persoonlijke Kracht-test (30 min.)

• het Powertype-rapport (27 pag.)

• 2 x 1:1 online coaching-sessies met mij  (2 x 60 min.)

• het werkboek

+ een online follow-up sessie van 30 min. (GRATIS)

 € 197,- (incl. btw)

Vul je contactgegevens in via onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.