Krachtig vooruit-traject

In 5 stappen naar een leven met nieuw geluk!

Wil jij een krachtige start na je scheiding maken, zodat jouw weg vrij is voor nieuw geluk? Kies dan voor het Krachtig vooruit-traject waarbij ik jou maar liefst vier maanden lang online coach.

over mij

Opnieuw beginnen biedt nieuwe kansen

Dat opnieuw beginnen nieuwe kansen biedt, klinkt mooi. Toch kan het lastig zijn de positieve kant van een trieste gebeurtenis te zien. Zeker als de wond nog vers is. Scheiden betekent ook rouwen en een rouwproces kun je niet versnellen. Daarom is het van belang dat je eerst goed rouwt voordat je je kunt richten op nieuw geluk.

 

Een scheiding verwerken

Als je nog middenin de heftige emoties van je scheiding zit, is weinig plaats om je te focussen op wat je graag wilt bereiken/betekenen in het leven. Het is beter om eerst goed te rouwen zodat de wond die je opgelopen hebt kan helen.

Wil je een stevig fundament neerzetten voor nieuw geluk, dan is het van belang om eerst jouw weg vrij te maken van obstakels. Zodra de praktische zaken rondom een scheiding geregeld zijn kom je meestal pas toe aan jezelf. Dat is ook het moment waarop weggestopte emoties naar boven kunnen komen. Ga ze niet uit weg, maar ga ermee aan de slag. Door je gevoelens te onderzoeken, leer je ze begrijpen en kun je er in de toekomst beter mee omgaan. Je vergroot je veerkracht.

 

Jouw weg naar nieuw geluk

Zodra jouw wond bijna geheeld is komt er een moment dat je nog kwetsbaar bent maar weer durft te dromen. Er ontstaat ruimte voor nieuwe kansen.

De tijd is rijp om te onderzoeken wat jou diepste verlangen is. Wie ben je? Wat drijft je en waar ligt jouw kracht?

Een weg is nooit zonder hobbels, dat zou te makkelijk zijn. Maar zodra jij die stip op jou horizon helder voor ogen hebt, kun je jouw weg naar nieuw geluk gaan bewandelen. Het krachtig vooruit traject bestaat uit 5 stappen die jou helpen om een krachtige start te maken.

 

In 5 stappen naar een leven met kleur!

1 - De weg vrijmaken

Jouw reis begint met de weg vrijmaken van obstakels door contact te maken met je innerlijke wereld. Al schrijvend onderzoek je wat er in jou afspeelt en hoe dit tot stand gekomen is. Je gaat verbanden zien, doet waardevolle inzichten op en ontdekt nieuwe mogelijkheden. Tijdens het schrijftraject ga je echt de diepte in. Het is intensief maar tegelijkertijd zeer verhelderd en creëert rust in je hoofd.

2 - Een stip aan de horizon

Nu je rust en overzicht in je hoofd hebt is het tijd om jouw diepste verlangen helder te krijgen. Wat wil je bereiken/betekenen in dit leven? Hoe ziet jouw droomleven eruit?  Wat heb je nodig om jouw doel te bereiken? Zodra jouw verlangen helder is, heb je een stip aan de horizon. Dit is jouw vertrekpunt naar een leven met ‘nieuw’ geluk!

3 - Jouw grootste kracht ontdekken

Met een positief aansprekend doel voor ogen heb je de kracht en energie om nieuwe stappen te nemen. Nu is het tijd om jouw grootste kracht te leren kennen. Dit doen we aan de hand van het Persoonlijke Kracht model dat gebaseerd is op de psychologie van kleur en de filosofie van elementen. Je ontdekt op basis van jouw krachtkleur hoe jij in het leven staat en wat jouw diepste drijfveer is. Aan de hand van jouw element ontdek je hoe jij de dingen moeiteloos doet (vaardigheden en kwaliteiten).

4 - Inzicht in jouw potentieel en diepste drijfveren

Nu je weet wat jou grootste kracht is, is het tijd om inzicht te krijgen in jouw potentieel en diepste drijfveren. Het wordt duidelijk hoe je het liefst werkt en waar jouw unieke kracht ligt. Tevens ontdek je wat jouw uitgangspunt is voor de ontwikkeling van je persoonlijke effectiviteit en hoe je jouw interactie en communicatie met anderen kunt vergemakkelijken. Je weet hoe je belangrijke keuzes maakt en hoe je jouw energie managed. Daarnaast leer je hoe je jouw belangrijkste drijfveren in het dagelijkse leven integreert. Zodra je aan de slag gaat met je uitdagingen en valkuilen, hoe meer succes en voldoening jij in je leven zal ervaren en van betekenis voor anderen zult zijn. Kortom, je ontdekt wat jij nodig hebt in een omgeving om krachtig uit de verf te komen.

5 - Krachtig vooruit in de praktijk

Tijdens deze laatste stap ontdek je wat je persoonlijke leiderschapsstijl is. Ook leer je waarderen wie je bent en wat jou uniek maakt. Daarnaast leer je hoe je communiceert en hoe je dat kunt versterken? Zodra jouw persoonlijke kracht overeenkomt met wie jij wilt zijn, wat je wilt bereiken en wat je wilt betekenen, hoe meer rust en zelfvertrouwen je ervaart en hoe krachtiger jouw impact zal zijn. Nadat je inzicht hebt gekregen in hoe je jouw impact kunt vergroten, wordt het tijd voor actie. Door zelf aan het roer te gaan staan kun je jouw doelen realiseren. Jij maakt een krachtige start na je scheiding en bent klaar om voluit te gaan leven!

Het Krachtig vooruit-traject

Gedurende vier maanden word je intensief door mij gecoacht. Voorafgaand aan het traject maken we kennis tijdens een korte intake waarbij we de praktische zaken bespreken en we jouw coachvraag helder krijgen.

Intensieve online coaching

We starten met een e-mailcoachtraject, waarbij we gedurende vier weken gemiddeld 3 – 5 keer per week heen en weer mailen. Vind je het fijner om via video-coaching gecoacht te worden dan hebben we een wekelijkse sessie van 90 min. Deze eerste stap van het Krachtig vooruit-traject staat in het teken van zelfonderzoek. Aan de hand van jouw coachvraag starten we het traject, waarin je jouw weg vrij gaat maken van obstakels die je belemmeren om vooruit te komen. Door contact te maken met wat er in jouw innerlijke wereld afspeelt en hoe dat tot stand is gekomen, ga je verbanden zien, doe je waardevolle inzichten op en ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Persoonlijke kracht test en online coachsessies

Na het intensieve online coaching-traject krijg je toegang tot de online Persoonlijke Kracht-test. Tijdens vier verschillende online coachsessies bespreken we de uitslag van deze test, waarbij het verlangen, jouw grootste kracht, de blauwdruk voor succes en geluk en jouw impact centraal staan.

Huiswerkopdrachten

Aansluitend op iedere online coachsessie ontvang je het behandelde gedeelte van het rapport digitaal in je mailbox. Ook ontvang je huiswerkopdrachten. Tussen de online coachsessies door kun je gebruik maken van e-mailbegeleiding voor vragen of zaken waar je tegenaan loopt.

Klaar voor een krachtige start

Zodra je de verschillende stappen doorlopen hebt ga je alle kennis en inzichten die je opgedaan hebt in de praktijk brengen. Hierbij krijg je nog vier weken e-mailbegeleiding, zodat je daadwerkelijk alle inzichten en kennis implementeert. We sluiten het traject af een een sessie waarin we terugkijken op het traject. Aan het eind van het traject voel jij je een stuk zelfverzekerder en energieker. Jij bent klaar om een krachtige start te maken naar een leven waarin je voluit leeft en gelukkig bent.

Krachtige start na scheiding

Wat anderen zeggen

“Na mijn scheiding kon ik alleen maar denken aan mijn ex en alles wat ik was kwijtgeraakt. Ik begreep niet waarom hij niet meer met mij verder wilde. Ook twijfelde ik over mijn baan en of het wel verstandig was om in zijn buurt te blijven wonen. Het bleef maar malen in het mijn hoofd en ik kwam geen stap verder. Ik wist dat ik iets moest doen om uit die misère te komen. Met de hulp van Petra heb ik echt stappen gemaakt.

We zijn gestart met een intensief e-mailtraject. Iedere dag keek ik er naar uit om ’s avonds na mijn werk verder te schrijven. Het gaf me structuur en rust, waardoor ik weer kon slapen. Ik heb heel veel inzichten opgedaan. Na het e-mailtraject heb ik de online test gedaan waarbij ik nog meer over mezelf heb geleerd. Ik voel me zelfverzekerder en geniet weer van het leven.

Petra heb ik leren kennen als een warme, betrokken en integere vrouw, die niet schroomt om je te confronteren als dat nodig is. Ze heeft me net dat extra zetje gegeven wat ik nodig had om weer zin in het leven te krijgen.”

Karin

Wil jij ook een krachtige start maken na je scheiding?

Start met het Krachtig vooruit-traject. In vijf stappen ga je aan het roer staan van jouw leven. Je maakt je de weg vrij van obstakels, hebt jouw doel helder voor ogen, krijgt inzicht in wie je bent, wat jouw kracht, welk pad je gaat bewandelen en weet hoe je impact maakt. Daarmee begin je krachtig aan het nieuwe hoofdstuk in jouw leven en creëer je een leven waarin jij voluit leeft en gelukkig bent.

Zet de eerste stap naar een leven waarin jij krachtig jezelf bent en nieuw geluk ontmoet.

Online coaching-traject

Krachtig vooruit

Je investering voor dit traject is € 1097,- (incl. BTW)

Duur: 4 maanden

Dit is wat je krijgt:

• Intake sessie via Zoom voorafgaand aan het traject (gratis)

• E-mailcoachtraject (max. 5 contactmomenten per week gedurende 4 weken)

of video-coaching (4 sessies van 90 min.)

• Online Persoonlijke kracht-test (30 min.)

• 4 x 1:1 online coachsessie via Zoom (60 min.) inclusief tussentijdse e-mailbegeleiding

• Uitgebreide rapportage (57 pag.)

• Een werkboek

• Afsluitende video-sessie (60 min)

“Knowing yourself is one of the most profound gifts you can give yourself”

e-book - 7 tips

GRATIS E-BOOK

Ontdek met welke basisstappen je het leven weer kleur geeft

 

7 tips waarmee je direct aan de slag kunt

 

You have Successfully Subscribed!

Stel hier je vraag