Krachtig vooruit-gesprek: Talenten ontdekken

Ontdek wat jou bijzonder maakt

Online persoonlijke kracht-test met coachsessie waarbij je je grootste talent en drijfveren op een speelse manier leert kennen aan de hand van de psychologie van kleur en de filosofie van elementen.

 

Je talenten ontdekken

Je weet dat er meer in je zit

Maar wat?

Het leven loopt niet altijd zoals je het van te voren bedacht had. Soms lijkt het alsof je jezelf onderweg een beetje bent kwijtgeraakt. Het dagelijkse leven en je werk voelt als een routine. Je mist kleur in je leven. Misschien ben je toe aan verandering, maar wat zou je dan willen? En, waar ben je goed in? Je twijfelt over je capaciteiten en hebt geen idee of je talenten onbenut laat. Ergens weet je dat er meer in je zit, maar wat dat precies is, daar kun je niet goed de vinger op leggen.

Je wilt weten wat jou bijzonder maakt.

Voluit leven

Ieder persoon heeft van nature een set talenten, maar vaak ontwikkel je niet al die talenten tot een kwaliteit omdat je je er niet bewust van bent. En dat is jammer. Het inzetten van je talenten geeft juist voldoening, waardoor je je gelukkiger voelt.

Als je niet volledig je potentieel benut, kun je het gevoel hebben niet gezien te worden. Je komt niet goed uit de verf. Dat maakt je onzeker. Je doet wat anderen van je verwachten, maar leeft je leven niet volgens je waarden. Dat belemmerd je om voluit te leven.

Zodra je je waarden en potentieel helder voor ogen hebt, kun je daarnaar leven. Inzicht in jezelf en het optimaal benutten van je potentieel zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt en je authentieker wordt.

Door contact te maken met je innerlijke wereld leer je jezelf beter begrijpen. Je krijgt inzicht wat jou belemmerd om voluit te leven. Daardoor ontstaat er ruimte om te ontdekken hoe je meer zelfcompassie ontwikkeld. Je ontdekt wat jij belangrijk vindt in het leven en hoe je je het leven meer kleur geeft.

Zodra je op een milde manier naar jezelf kunt kijken, je talenten omarmt en doet wat jij belangrijk vindt in het leven voel je je krachtiger en gelukkiger.

Petra van den Luitgaarden online coaching bij hoogsensitiviteit

Je talenten ontdekken

Door je te focussen op talenten die in potentie aanwezig zijn, kun je deze verder ontwikkelen tot een kwaliteit, zodat je al je potentieel benut.

Om snel tot inzicht te komen in wat jouw talenten en drijfveren zijn, heb ik het ‘Krachtig vooruit-gesprek’ ontwikkeld. Dit is een twee uur durende coachsessie waarin je op een speelse manier je talenten en drijfveren leert kennen. Voorafgaand aan deze sessie maak je een online test, zodat we jouw potentieel snel en helder in beeld krijgen.

HSP talenten

Ben je hoogsensitief? Dan komen ook je HSP kwaliteiten aan bod tijdens het krachtig vooruit-gesprek. Vaak ben je je niet bewust van de set bijzondere talenten die je als HSP bezit. Hierdoor blijven deze waardevolle talenten onderbelicht. Soms heb je een talent ontwikkeld als kwaliteit, maar sla je er in door, waardoor je het last ervaart. Dan is het fijn om te weten hoe je meer balans hierin vind. Tijdens de sessie zoomen we extra hierop in. Zodra dit inzichtelijk voor je is, kun je gaan genieten van je talenten.

“Knowing yourself is one of the most profound gifts you can give yourself”

Persoonlijke kracht meten, ontwikkelen en zichtbaar maken

De Persoonlijke kracht-test meet en maakt persoonlijke kracht zichtbaar met kleur. De PK-methodiek koppelt de eeuwenoude filosofie van elementen (metafoor voor gedrag van mensen) aan de psychologie van kleur.

Kleuren hebben een belangrijk effect op hoe we ons voelen en gedragen. Door letterlijk de kleur die jouw kleurpersoonlijkheid aan te trekken of je ermee te omringen voel je je krachtiger. Je wordt immers herinnerd aan het gevoel en de kwaliteiten die horen bij jouw kracht en kleur waardoor dit verankerd wordt.

Het unieke aan deze persoonlijkheidstest is, dat het de enige test is die persoonlijke kracht meet. Het meet de hele mens, zowel werk en privé als ratio en gevoel. De nadruk van het krachtig vooruit-gesprek ligt op wat er van nature is en hoe je dat verder kunt ontwikkelen. Met een blauwdruk is in één opslag te zien wat jou uniek maakt.

je talenten ontdekken

Wil jij …

=

Je talenten ontdekken?

=

Weten wat jou drijft?

=

Volledig je potentieel gaan benutten?

=

Jezelf op een speelse manier beter leren kennen?

=

Doen wat jij écht belangrijk vindt in het leven?

=

Je zelfvertrouwen een boost geven?

=

Ontdekken hoe je van je HSP talenten geniet?

Dan is het Krachtig vooruit-gesprek geschikt voor jou!

Je wordt doorgestuurd naar het contactformulier waar je je gegevens invult en naar mij verstuurt. Binnen enkele uren neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Zij gingen je voor

Een paar reacties van tevreden cliënten:

“Petra neemt jou met haar warme persoonlijkheid mee naar wie jij als mens in de kern bent. Tijdens het Krachtig vooruit-gesprek ontdekte ik mijn Powertype, Balanskleur en tot welk Element ik behoor. Zeer waardevol om je zelf door kleuren te herkennen! Petra gebruikt de technieken van de kleuren om inzicht te geven in wie je bent, hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien. Zeker een “me APK ‘je” waard om jezelf cadeau te geven. Met deze schat aan informatie kan je nog mooier door het leven te gaan!”

Marie-Claire van Poelje

Ondernemer

“Ik heb enorm veel informatie gekregen om in mijn kracht te gaan staan, letterlijk!  Met alles wat ik geleerd heb kan ik ‘krachtig vooruit’. Dankzij Petra heb ik een spreekwoordelijke gereedschapskist die gevuld is met allerlei afgestemde tools die ik er dagelijks bij kan pakken.

Wat ik enorm heb gewaardeerd in het traject zijn de verhelderende vragen van Petra, haar sensitiviteit, betrokkenheid, hsp-kennis, creativiteit, inlevingsvermogen, integriteit, luisterende houding, resultaatgerichtheid en directheid.”

Birgit van Melis

HR medewerker

“Door mijn scheiding was ik gaan twijfelen over mezelf over wat ik miste als ideale partner. Het krachtig vooruit-gesprek was een boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik herkende me in de uitslag van de test en kwam tot ontdekking welke talenten onderbelicht waren gebleven en hoe ik deze verder kan ontwikkelen.

Het is bijzonder om te ervaren welke invloed kleur kan hebben op je gevoelens en gedrag. Nu ik mijn doel helder voor ogen heb, weet ik wat me te doen staat. 

Petra heb ik leren kennen als een warme persoonlijkheid en een op en top professional. Ze stelt verhelderende vragen is integer, betrokken, kan goed luisteren en confronteren waar dat nodig is.” 

Karin

Zorgmedewerker

Wat kan ik verwachten van deze sessie?

Je eerste stap in een persoonlijk ontwikkeltraject

Het Krachtig vooruit-gesprek start met de online persoonlijkheidstest die je voorafgaand aan de sessie maakt. De test neemt ongeveer 30 minuten in beslag en meet op vier niveaus:

  1. Verlangen
  2. Kracht (Powertype)  
  3. Kern (Blauwdruk)
  4. Impact 

Tijdens de online coachsessie bespreken we de eerste twee niveaus.

Diepste verlangen

Aan de hand van de antwoorden die je gegeven hebt in de test hebben we al een beeld van jouw verlangen. Doordat we hier tijdens de sessie dieper op ingaan krijg je nog helderder wat je het liefst wilt bereiken/betekenen in het leven. Hiermee zet je een stip op de horizon en bespreken we welke stappen je gaat nemen om je verlangen kracht bij te zetten.

Grootste talent

Het tweede deel van de sessies staat in het teken van jouw grootse kracht. Je leert jouw grootste kracht (talent) kennen met het sterkst vertegenwoordigde element (hoe jij de dingen moeiteloos doet). Daarbij wordt inzichtelijk wat jouw sleutel tot succes is.

Powertype rapport

Na afloop ontvang je een uitgebreide rapportage, zodat je alles rustig na kunt lezen. Ook ontvang je huiswerkopdrachten waarmee je direct aan de slag kunt, zodat er daadwerkelijk een verandering plaatsvindt.

Follow-up sessie

Na ongeveer twee maanden volgt een follow-up sessie. Hierin blikken we terug op het krachtig vooruit-gesprek. We bespreken het huiswerk en kijken naar waar je nu staat. Daarbij bespreken we ook wat je nodig hebt om je verlangen nog meer vorm te gaan geven.

Meer talenten ontdekken aan de hand van je blauwdruk

Na de follow-up sessie kun je jouw persoonlijk ontwikkeltraject voortzetten met een vervolgsessie waarin jouw kern (blauwdruk) en impact aan bod komen. Wederom ontvang je na afloop van de sessie een uitgebreide rapportage.  Wil je liever meteen de 4 stappen van de persoonlijke kracht methodiek doorlopen? Hier lees je er meer over…

Dít levert het krachtig vooruit-gesprek jou op

Na het Krachtig vooruit-gesprek voel jij je zelfverzekerder. Je weet welke kwaliteiten je hebt en wat je verder wilt ontwikkelen. Daarnaast weet je wat je wilt bereiken betekenen/bereiken in het leven en hoe je dat gaat doen. Doordat je helder voor ogen hebt welk pad je gaat bewandelen ervaar je innerlijke rust. Je voelt je krachtiger waardoor je beter uit de verf komt. En, dat maakt je een gelukkiger mens.

Krachtig vooruit-gesprek

Ontdek hoe bijzonder jij bent!

Je investering is 197,- euro 

Dit is wat je krijgt: 

– Toegang tot de online Persoonlijke Kracht-test. Invullen duurt ongeveer 30 minuten.

–  Een online coachsessie met mij van 90 min.

– Het Powertype-rapport (34 pag.)

– Een werkboek

– Huiswerkopdracht

– Een follow-upsessie van 30 min. met mij, 2 maanden na het krachtig vooruit-gesprek.

 

Stel hier je vraag