HSP coaching Uden

Je wilt

als Hoog Sensitief Persoon

=

Krachtig in het leven staan

=

Doen wat er toe doet

=

Genieten van je HSP talenten

HSP coaching Uden

HSP coaching Uden – Krachtig jezelf zijn en zijn en voluit leven

Zoek je een goede psycholoog/coach die gespecialiseerd is in hoogsensitiviteit? Bij Krachtig vooruit ontdek je hoe krachtig jezelf bent als hoogsensitief persoon en voluit gaat leven.

Ieder mens streeft naar geluk. Je wilt leven volgens jouw behoeften en waarden en doen wat jou gelukkig maakt. Maar je hoogsensitiviteit belemmert je hierin. Je voelt je vaak onbegrepen en komt niet goed uit de verf.  Daar wil je verandering in.

Wil je ontdekken wat hoogsensitiviteit voor jou inhoudt, zodat je er beter mee omgaat en van je HSP talenten gaat genieten?

Dan help ik je graag op weg naar een leven waarin je krachtig jezelf bent en voluit leeft.

 

Coaching bij hoogsensitiviteit in Uden

Wat je tot nu toe gelezen hebt over hoogsensitiviteit verklaart voor een deel je je gevoelens en de worstelingen die je in het dagelijks leven ervaart.

Gebeurtenissen kunnen je diep raken en laten je niet los. Je overdenkt veel en twijfelt over jezelf. Anderen noemen je vaak overgevoelig. Vaak snap je niet hoe anderen het doen. Doordat je sensitiviteit je parten speelt, leef je niet voluit. Kortom, je komt niet goed uit de verf.

Zelfhulpboeken en de tips die je gevonden hebt helpen je niet vooruit. Je merkt dat het niet zo eenvoudig is om jezelf en de invloed van je hoogsensitiviteit te begrijpen.

Inzicht in wat hoogsensitviteit voor je betekent en er goed mee omgaan kun je leren. Tijdens een HSP coachtraject duiken we samen dieper in het thema hoogsensitiviteit en onderzoeken we waar jij tegenaan loopt. Ook ga je in de praktijk aan de slag met oefeningen, zodat je sneller grip krijgt op je hoogsensitiviteit. Je leert jezelf beter te begrijpen en ontdekt hoe je dicht bij jezelf blijft zodat je overeind blijft als de wereld je overweldigt.

Woon je in Uden en omgeving? Naast online coaching en therapie biedt Krachtig vooruit ook wandelcoaching aan in het natuurgebied de Maashorst. Wil jij krachtig jezelf zijn en voluit leven? Dan help ik je graag krachtig vooruit.

Krachtig Vooruit HSP coaching in Uden is er voor jou

Mijn naam is Petra, en ik sta klaar om je krachtig vooruit te helpen. Als toegepast psycholoog, professioneel coach en ACT-therapeut heb ik me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Bij Krachtig vooruit bied ik online coaching en therapie bij hoogsensitiviteit, waarbij jouw welzijn centraal staat.

Online coaching en therapie bij Hoogsensitiviteit

HSP’s die inmiddels hun hun hoogsensitiviteit omarmen

Wat heb ik veel over mezelf geleerd!

Ik wilde mijn kracht in sensitief zijn ontdekken en kunnen toepassen.

Door opdrachten aan de hand van actuele situaties in mijn leven heb ik inzichtelijk gekregen wat ik nodig heb én wat er al is.

Dankzij Petra heb ik een spreekwoordelijke gereedschapskist die gevuld is met allerlei afgestemde tools die ik er dagelijks bij kan pakken.

Wat ik enorm heb gewaardeerd in het traject zijn de verhelderende vragen van Petra, haar sensitiviteit, betrokkenheid, hsp-kennis, creativiteit, inlevingsvermogen, integriteit, luisterende houding, resultaatgerichtheid en directheid.

Birgit van Melis

Ik snapte niet dat ik zo enorm heftig reageerde op een conflict. Omdat ik mezelf volledig kwijt was, ging ik op zoek naar hulp. Via internet deed ik een HSP-test van Petra omdat ik al langer vermoedde dat ik hoogsensitief ben. De test bevestigde dit.

Ik wilde hulp van een psycholoog/coach die gespecialiseerd is in hoogsensitiviteit. Petra sprak me het meeste aan. Ze is toegankelijk en meteen bereikbaar. Dezelfde dag nam ze nog contact met me op. Wat ik fijn vond, omdat ik in paniek was.

Petra’s manier van coachen heb ik als warm en prettig ervaren. Ze is duidelijk, begripvol en zorgzaam in haar begeleiding Dankzij dit traject ben ik me bewuster geworden van mijn hoogsensitiviteit en mijn manier van denken en handelen. Inmiddels weet ik hoe ik nare gedachten kan loslaten en ze om kan zetten naar positieve gedachten.  Ik voel me nu stukken beter en zou dit traject zeker aan andere HSP’s aanbevelen.

Herma Vergeer

Je ontvangt naast de HSP-test regelmatig tips en weetjes over hoogsensitiviteit. Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je gegevens en kun je je elk moment weer uitschrijven.

HSP coaching Uden

Krachtig jezelf zijn als HSP

Als jij de kracht van jouw hoogsensitiviteit ontdekt kun je je unieke kwaliteiten en talenten in te zetten om voluit te leven. Door het benutten van je volledige potentieel word je krachtiger waardoor je gaat schitteren. Ik help je graag krachtig vooruit met je hoogsensitiviteit, zodat je beter uit de verf komt.

De kracht van je hoogsensitiviteit ontdekken?

Dat doe je met het HSP-coachtraject: Hoogsensitiviteit omarmen. Voor als je dieper in wilt te gaan op wat hoogsensitiviteit specifiek voor jou betekent, zodat je het als een waardevolle kracht gaat ervaren en je zelfverzekerder in het leven komt te staan.

Krachtig vooruit

Verhelderend gesprek

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je weten welke volgende stap het meest geschikt is voor jou?

Ontvang gratis tips en krijg inzichtelijk welke stappen voor jou relevant zijn om voluit te  leven.

Plan vrijblijvend een online adviesgesprek met mij in.

e-mailcoaching
Stel hier je vraag